[bvi]
  • Українська
  • English

Щотижнева нарада з начальниками військових адміністрацій, представниками силових структур та підприємцями, які здійснюють свою діяльність на території Покровського району

08.05.2024 в 16:09

Sorry, this entry is only available in Українська.

08 травня 2024 року під головуванням голови райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Володимира Замотаєва, пройшла щотижнева нарада з начальниками військових адміністрацій. На нараду також були запрошені представники силових структур та підприємці, які здійснюють свою діяльність на території Покровського району.
На порядку денному було розглянуто питання щодо результатів роботи правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування щодо недопущення випадків торгівлі алкогольною продукцією.
Під час наради начальник районної військової адміністрації Володимир Замотаєв наголосив на неухильному дотриманні та виконанні вимог розпорядження голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 11 серпня 2022 року № 365/5-22, згідно якого встановлено заборону на продаж і ввезення алкоголю з метою реалізації в Донецькій області.

print