[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

29.04.2024 в 19:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Росія агресор: внаслідок ворожого обстрілу Донеччини у Красногорівці поранена 1 людина, ще 1 — у Желанному Очеретинської громади. В області зруйновані та пошкоджені житлові будинки та багатоповерхівки. Всього за добу росіяни 7 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 74 людини.

ЮНІСЕФ допоміг понад 400 тисячам жителів Донеччини. Такі дані Представництва Дитячого фонду ООН за 2023 рік. Там і надалі допомагатимуть регіону, де зберігається вкрай складна безпеково-гуманітарна ситуація.

Підтримка бізнесу та працевлаштування ВПО: державні програми допомагають підприємствам вижити. Працедавець може отримати компенсацію за надання робочого місця переселенцям. Нещодавно такою фінансовою підтримкою скористалося сільськогосподарське ТОВ «Злагода». Це приклад співпраці роботодавця із службою зайнятості.

Громади Донеччини отримали 12 нових самоскидів. Вантажна техніка призначена для збору й транспортування побутових відходів та відходів, що утворились у зв’язку з пошкодженням чи руйнуванням будівель внаслідок бойових дій.

98-річна бабуся самостійно вийшла з окупованої частини Очеретиного. Жінка не схотіла жити під російською окупацією. Вороги зруйнували будинок жінки та поранили її близьких. Тепер вона з родиною знаходиться у безпеці.

Виїзні прийоми громадян на деокупованих територіях Донецької області: фахівці Пенсійного фонду створили графік. Порядок обслуговування населення на сайті ГУ ПФУ України в Донецькій області та на сайті Донецької ОДА за посиланням.

print