[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК Донецькі електромережі за квітень відновив світло для 199 тисяч родин

01.05.2024 в 17:30

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

В  квітні ДТЕК Донецькі електромережі попри постійні обстріли продовжував відновлення електрообладнання, пошкодженого через бойові дії. За місяць електрику вдалося повернути у 286 населених пунктів Донеччини. Електрику знову отримують 199 тисяч родин прифронтового регіону. Усього ж з початку повномасштабного вторгнення енергетики відновили електропостачання для 7,4 млн родин(з урахуванням, що в деякі населені пункти світло повертали вже десятки разів)

На Донеччині тривають важкі бої. Ворог продовжує обстрілювати область з артилерії, піддає ракетним та постійним вже авіаударам. Постійні обстріли продовжують руйнувати мирні міста, у тому числі енергоінфраструктуру регіону. Попри усі ризики прифронтового регіону енергетики продовжують відновлення і протягом березня змогли повністю чи частково повернути світло жителям 286 населених пунктів. Це дало можливість відновити електропостачання 199 028 осель.

У тому числі за останній тиждень енергетикам вдалося повернути світло жителям 37 населених пунктів Донеччини. 25,5 тисяч домівок знову мають доступ до електрики.

Аварійні бригади енергокомпанії лагодять пошкоджені ворогом лінії та роблять усе можливе для того, аби повернути електропостачання в населені пункти, постраждалі від обстрілів. Однак енергетики не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні.

Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 798 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленням в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Якщо у вас зникла електрика – просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print