[bvi]
  • Українська
  • English

Зустріч із французькими та українськими партнерами з гуманітарних питань.

15.01.2023 в 19:06

14 січня 2023 року голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ разом із заступником Олександром ФОМЕНКОМ та головою гуманітарного штабу Покровської міської військової адміністраціії Дмитром ЄРМОЛОВИЧЕМ зустрілись із французькими та українськими партнерами з гуманітарних питань. Голова фонду Team4UA/Team4Humanity Жан-Крістоф Боніс разом із виконавчим директором Світланою Кищук, представницею «БФ „РЕСКЬЮ НАУ“» Катериною Чепелою, керівником «БФ «МРІЯ УКРАЇНИ» Жанною Бадаловою, головою Фонду «БФ«Наша справа Україна» Артемом Петровим завітали на Донеччину, аби безпосередньо на місці обговорити подальшу співпрацю.
На зустрічі були обговорені питання про надання та подальший розподіл гуманітарної допомоги, яку Благодійні організації, як партнери Всесвітньої продовольчої програми в Донецькій області (WFP), планують поставляти у вигляді продуктових наборів мешканцям Покровського району.
В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Надаючи допомогу небайдужі громадські організації та благодійники дають надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.
Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.
РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

print