[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання Районної координаційної  ради з питань сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми.

30.06.2020 в 14:02

30 червня  2020 року  в   залі засідань Покровської  райдержадміністрації під головуванням   заступника  голови  райдержадміністрації  Новікова С.С. відбулось  чергове  засідання Районної координаційної  ради з питань сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми.

В ході  порядку  денного розглянуто  питання  виконання заходів за 2  квартал 2020 року щодо попередження насильства і жорстокого поводження в сім’ї та координації взаємодії відділів, служб райдержадміністрації, органів внутрішніх справ, підприємств Покровського району

За  перше  півріччя  2020 року до райдержадміністрації надійшло 29 спеціальних карток обліку осіб, які здійснили домашнє насильство. Винесено офіційні попередження 29 особам. Захисних приписів не було. На профілактичному обліку у службі дільничних інспекторів міліції знаходиться 39 осіб із них 39 чоловіки.  Сім’ї були проінспектовані фахівцями центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, надано соціальні послуги 25 членам сімей. Необхідності для соціального  супроводу сім’ї не потребували. За перше півріччя 2020 року  було одне повідомлення про  факт  домашнього насильства  при конфлікті  якого  була  присутня  дитина. Комісійно було проінспектовано сім»ю та  проведена  з її членами  відповідна робота, в ході  якої  вияснилось, що факт  домашнього  насильства  не  підтверджено, тому  сім»я не  потребує  постановки  на  облік.

print