[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання колегії та апаратна нарада в Покровській райдержадміністрації

26.01.2022 в 21:09

26 січня 2022 року голова Покровської райдержадміністрації Андрій БОНДАРЕНКО провів засідання колегії райдержадміністрації.

У засіданні взяли участь голова Покровської районної ради Юрій КЛЮЧКА, керівний апарат райдержадміністрації та районної ради, члени колегії райдержадміністрації, представники міських, селищних та сільських рад територіальних громад та голови військово цивільних адміністрацій в онлайн режимі.
Перед початком засідання Андрій БОНДАРЕНКО представив першого заступника голови райдержадміністрації Володимира ЗАМОТАЄВА, який був призначений на посаду з 11 січня 2022 року.

На колегії були розглянуті наступні питання:

1. Про підсумки виконання місцевих бюджетів Покровського району за 2021рік.

2. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Покровського району на 2021 рік.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.
Також проведена апаратна нарада, на якій були розглянуті питання:

1. Про заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 та стан вакцинації населення територіальних громад Покровського району.

2. Про виконання заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на території Покровського району.

3. Про стан з пожежами та загибель людей на території Покровського району.

4. Про створення підрозділів добровільної пожежної охорони на території Покровського району.

print