[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання центру розвитку підприємницької діяльності

23.07.2020 в 13:54

22 липня в Покровському міському центрі зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва (ЦРП) відбувся вебінар для підприємців, зацікавлених у вдосконаленні власної справи та для тих,  хто бажає почати власний бізнес чи реалізувати проект у будь-якому напрямку.

Крім доброї бізнес-ідеї, якісного продукту та оптимальної ціни, є ще безліч важливих речей, які дуже легко випустити з уваги, особливо якщо свою справу треба просувати в умовах карантинних обмежень.  Ознайомлення з новим конкурсом грантової підтримки від Данської ради у справах біженців та безкоштовним курсом для підприємців “Зе! старт”  від ГО “Підприємець-слуга народу!” зацікавило усіх присутніх на конференції.

Оскільки однією із соціальних гарантій на період карантину є надання допомоги по частковому безробіттю, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Лопушанська ознайомила учасників конференції з умовами її виплати.   Ключові кроки «карантинного» механізму виплати, передбачені законодавцями –інформація, яка дуже актуальна на сьогоднішній день для представників бізнесу.

Такі заходи сприяють побудові відповідального бізнесу та покращенню бізнес-клімату.

 

print