[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання центру розвитку підприємницької діяльності

26.07.2021 в 14:31

21 липня в Покровському міському центрі зайнятості відбулась зустріч консалтингового центру. Учасниками заходу стали представники Покровського об’єднаного Управління ПФУ Донецької області, представники ГО «Український Донецький куркуль», підприємці міста та Покровського району, а також зацікавлені особи.

Під час заходу голова ГО «Український Донецький куркуль» Констянтин Ігнатенко розповів про те, що Донецькою облдержадміністрацією оголошено конкурсний відбір проектів на фінансову підтримку малого та середнього підприємництва, а також часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого підприємництва. Строк подання заяв на участь у конкурсному відборі – до 31 серпня 2021 року. Орієнтована дата засідання конкурсної комісії з відбору проектів – 29 вересня 2021 року

Оголошення про проведення конкурсного відбору, умови проведення, перелік документів, що подається для участі у конкурсному відборі розміщені на офіційному вебсайті Донецької облдержадміністрації у розділі “Економіка” – “Малий та середній бізнес” – “Фінансова підтримка суб’єктів МСБ”

Покровський міський центр зайнятості веде всебічну роз’яснювальну роботу щодо залучення суб’єктів малого та середнього бізнесу до участі у конкурсних відборах. Під час заходу нашими соціальними партнерами були надані консультації, які допомагають зацікавленим особам грунтовно підготуватися до захисту бізнес ідеї під час конкурсного відбору.

Зустрічі в рамках Консалтингового центру у Покровському МЦЗ проводяться щосереди. Ми і надалі готові надавати свій майданчик для конструктивного діалогу.

print