[bvi]
  • Українська
  • English

Онлайн-захід в Покровському міському центрі зайнятості з фахівцями Пенсійного фонда

16.05.2023 в 12:08

15 травня в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбувся онлайн-захід із залученням соціальних партнерів. Інформаційну підтримку клієнтам служби зайнятості надали фахівці Головного управління Пенсійного Фонду України .

Присутні мали можливість отримати інформацію щодо переваг користування Веб – порталом електронних послуг Пенсійного Фонду України, зокрема, про можливість перегляду свого страхового стажу, вчасності та повноти сплати роботодавцем страхових внесків. Також слухачі отримали дистанційну консультацію щодо механізму подання заяви на призначення та перерахунок пенсії, перегляду власної пенсійної справи.

Фахівець відділу ведення реєстру Головного управління ПФУ в Донецькій області Вікторія Проценко зазначила, що після нескладної процедури реєстрації, користувачі, а це- і пенсіонери, і застраховані особи, матимуть змогу вільно контролювати власні дані, що впливають на пенсійне право.

Також учасникам заходу розповіли про перспективи пенсійної реформи та наголосили на важливості легалізації заробітної плати та трудових відносин.

Усі присутні висловили впевненість, що подальша співпраця буде корисною та плідною.

print