[bvi]
  • Українська
  • English

За дві доби ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло для майже 6 тисяч домогосподарств

08.02.2023 в 13:21

За 6 та 7 лютого аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі повернули світло жителям 18 населених пунктів. Електропостачання знову доступне для майже 6 тисяч домогосподарств. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для повернення електропостачання у регіоні, де тривають постійні бойові дії.
За дві доби спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновити електропостачання 18 населених пунктів Донецької області, знеструмлених через обстріли. Зі світлом 5 898 домогосподарств.
Активні бойові дії на Донеччині тривають. За інформацією Міністерства оборони, ворог, намагаючись взяти під контроль Донецьку та Луганську області, продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступів на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках в районах Кремінна, Бахмут, Опитне, Мар’їнка, Авдіївка, Вугледар. Продовжує ракетні обстріли та авіаудари. Через постійні обстріли без електропостачання поки що лишаються 106 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 350 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.   Нагадаємо, що сьогодні на території Донецької області НЕК Укренерго проводить заміри потужності споживання електроенергії, щоб визначити актуальні показники
електроспоживання. На виконання вказівки диспетчера «Укренерго», стабілізаційні чи екстрені
відключення в області упродовж тестової доби не здійснюються.  Якщо сьогодні у вас зникло світло, то можливою причиною є аварія в електромережах чи наслідки ворожого обстрілу.
Повідомте нам про це через зручні дистанційні сервіси. Найшвидший спосіб — написати нам в приватні повідомлення на сторінці в Facebook ДТЕК Донецькі електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергія?». Заявки приймаються в тому числі через кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.
Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print