[bvi]
  • Українська
  • English

За добу ДТЕК повернув світло у понад 5 тисяч домогосподарств у Донецькій області

04.08.2022 в 13:36

За 3 серпня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових повернути електропостачання у домівки жителів 9 населених пунктів, знеструмлених через обстріли. Знову отримують живлення понад 5 тисяч родин на Донеччині. Енергетики приступають до ремонтів одразу ж щойно отримають дозвіл від військових про можливість проведення робіт.

Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково заживили 9 населених пунктів на Донеччині. Спеціалісти енергокомпанії знову й знову ремонтують мережі, пошкоджені обстрілами. Знову з електропостачанням 5 362 родини у Краматорському, Покровському та Бахмутському районах.

Учора енергетикам вдалося з дозволу військових попрацювати на відновленнями у Слов’янській громаді – знову зі світлом майже 4 тисячі домогосподарств громади, яка щоденно потерпає від обстрілів. Фахівцям енергокомпанії вдалося відновити тут світло менше ніж за добу. Крім того, енергетики отримали доступ та змогли виконати ряд ремонтів у Торецькій, Селидівській, Костянтинівській та Бахмутській громадах.

В Донецькій області зберігається вкрай складна ситуація. Бойові дії продовжуються. Так само продовжується руйнування мереж та обладнання. І ми просимо жителів із розумінням ставитися до можливих затримок із ремонтами. Енергетики роблять усе можливе задля якнайскорішого відновлення електропостачання, щойно отримують дозвіл від військових.

Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 162 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print