[bvi]
  • Українська
  • English

За добу ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для 3 тисяч родин

21.11.2022 в 10:02

19 листопада фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновили електрику ще в одному з населених пунктів Донецької області. Майже 3 тисячі домогосподарств знову зі світлом. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення світла в регіоні, щойно це стає можливим.
За вчора спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли повернути світло в оселі жителів ще одного з населених пунктів на Донеччині. Це дало змогу відновити електропостачання для 2914 домогосподарств.
Наразі без світла – близько 100 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 270-ту добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.
Нагадаємо, що за розпорядженням НЕК Укренерго в Донецькій області відбуваються стабілізаційні відключення електропостачання. Графік імовірних відключень шукайте сайті ДТЕК Донецькі електромережі. Однак пошкодження енергетичної інфраструктури дуже значні. Тому можливі екстрені відключення поза графіками.
Щоб підтримати енергетиків та енергосистему, просимо споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизти споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00.
Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

print