[bvi]
  • Українська
  • English

За час війни управлінням виконавчої дирекції ФССУ в Донецькій області виплачено понад 149,5 мільйона гривень лікарняних.

15.07.2022 в 13:10

Від початку війни управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області здійснено фінансування допомог за лікарняними та декретними для 34,7 тисячі працевлаштованих українців на суму понад 149,5 млн гривень.
Нагадуємо, для працівників, чиї роботодавці залишилися на окупованих територіях, не виходять на зв’язок або не мають можливості гарантувати виплату своїм працівникам отриманих від Фонду коштів, діє механізм призначення виплат без залучення роботодавця. У таких випадках виплати призначаються застрахованій особі напряму після звернення до будь-якого зручного відділення Фонду.
Зауважуємо, що дата фінансування допомоги прямо залежить від дати подання роботодавцем заяви-розрахунку на виплату коштів застрахованій особі.
Станом на 14.07.2022 управлінням виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, які були подані роботодавцями до відділень Фонду по 03 травня 2022 року.
Слідкувати за станом надання матеріального забезпечення застраховані особи можуть онлайн у телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund

print