[bvi]
  • Українська
  • English

ЯК ПЕРЕГЛЯНУТИ НАБУТИЙ СТРАХОВИЙ СТАЖ НА ВЕБПОРТАЛІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

13.06.2022 в 11:52

Починаючи з 10 червня 2021 року в Україні розпочався поступовий перехід на електронний облік періодів трудової діяльності, запроваджено електронні трудові книжки. Це цифровий аналог паперової трудової книжки.

Роботодавці, застраховані особи, фізичні особи – підприємці, самозайняті особи, направляли в електронній формі відомості про трудову діяльність до Пенсійного фонду через вебпортал електронних послуг 👉 https://portal.pfu.gov.ua/.

Після перевірки та опрацювання Пенсійним фондом України даних та внесення їх до Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування формується електронний варіант трудової книжки.

Як переглянути свою електронну трудову книжку?

Увійдіть до особистого кабінету на порталі електронних послуг Пенсійного фонду за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), банківської картки (BankID), електронного пенсійного посвідчення (ЕПП) або використовуючи «Дію.Підпис».

Оберіть в лівому боковому меню пункт «Електронна трудова книжка».
У разі, якщо особа або її роботодавець надавали скановані копії документів про трудову діяльність, результат оцифрування можна переглянути у вкладці «Відцифрована ЕТК».

Уникайте ризиків втрати чи пошкодження паперової трудової книжки та документів про трудову діяльність! Завантажуйте сканкопії на вебпортал Пенсійного фонду України

Як завантажити скановані копії трудової книжки на вебпортал Пенсійного фонду України?
https://www.facebook.com/dn.pfy/photos/1967953726747994

#ГоловнеуправлінняПенсійногофондуУкраїнивДонецькійобласті #Електронна_трудова_книжка #Витяг_з_ЕТК #страховий_стаж #Вебпортал #Донеччина

print