[bvi]
  • Українська
  • English

Відновлено теплопостачання Дитячого центру гармонійного розвитку дітей та підлітків «Бригантина ВП «Шахта Капітальна» ДП «Мирноградвугілля».

30.11.2021 в 17:10
До райдержадміністрації надійшло звернення депутата Покровської районної ради гр. Абраменко Л.В. з проханням сприяти вирішенню наболілого питання щодо забезпечення теплом Дитячого центру гармонійного розвитку дітей та підлітків «Бригантина ВП «Шахта Капітальна» ДП «Мирноградвугілля».
Центр відвідує 350 дітей де працює 14 студій та дві спортивні секції. Їх роботу забезпечує трудовий колектив в кількості 22 особи. Зазначений соціальний об’єкт є безперечно унікальним для міської громади центром, який забезпечує досить високий рівень позашкільної освіти дітей мешканців міста Мирноград.
Звернення було розглянуто особисто головою Покровської райдержадміністрації Андрієм Бондаренко та за сприянням керівництва Донецької облдержадміністрації, прийняті всі необхідні заходи для урегулювання проблемного питання. Сьогодні 30 листопада відновлено теплопостачання дитячого центру «Бригантина», що дасть можливість дітям і надалі розвиватись, займатись улюбленими видами спорту, виборювати призові місця на змаганнях та конкурсах.
print