[bvi]
  • Українська
  • English

Відбувся форум “Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави”

29.11.2019 в 15:37

28-29 листопада 2019 року заступник голови Покровської районної ради Донецької області Надія Масло взяла участь у щорічному (ІV) Форумі «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави», який проводиться у місті Краматорськ за підтримки Ради Європи.
Під час проведення форуму відбулось нагородження переможців обласного конкурсу “Кращі практики місцевого самоврядування”. Всього було надано 47 заявок, серед яких визначено 12 переможців.
Участь в конкурсі брали сільські, селищні, міські, районні ради та об’єднані територіальні громади, які представили найкращі реалізовані проєкти.
Заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Юлія Олександрівна Костюніна вручила Надії Анатолівні Диплом Покровській районній раді за зайняте І місце в конкурсі серед інших районів Донецької області.
Покровська районна рада Донецької області взяла участь у конкурсі з проєктом “Сімейний оздоровчий табір для людей з інвалідністю”, автором якого є Сахарова Катерина Михайлівна, депутат районної ради, голова громадської організації “Покровська районної організації осіб з інвалідністю” і саме завдяки її зусиллям стала можлива перемога у цьому конкурсі.

print