[bvi]
  • Українська
  • English

“Велике будівництво”: триває реконструкція школи № 18 у Бахмуті

17.08.2021 в 10:57

В рамках програми Президента України «Велике будівництво» триває реконструкція Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 ім. Дмитра Чернявського. Станом на сьогодні будівельна готовність – 72 %. Вартість проєкту 64,4 млн. грн.

Триповерхова будівля побудована у 1976 році. Проєктна потужність закладу – 814 учнів, у 2020-2021 навчальному році контингент 1146 учнів.

Наразі завершені роботи з заміни вікон та зовнішніх дверей, відремонтовано дах, завершено утеплення та оздоблення фасаду, благоустрою прилеглої території та улаштування спортивних майданчиків. На завершальному етапі роботи з оздоблення внутрішніх приміщень, заміни систем водопостачання та водовідведення, електропостачання та опалення та улаштування пожежної сигналізації.

Фінансування реконструкції школи відбувається за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку із співфінансуванням з місцевого бюджету. Також, планується придбання обладнання та засобів навчання за програмою «Спроможна школа для кращих результатів».

print