[bvi]
  • Українська
  • English

В усіх школах Покровського району пролунав перший дзвоник

02.09.2019 в 14:53

Свято Першого Дзвоника завжди було особливою подією. Саме першого вересня починається навчальний рік в школах. Хтось цього дня переступає поріг школи вперше, для когось навчальний рік вже останній. Цьогоріч слова головної пісні держави зворушливо лилися багатоголоссям з вуст схвильованих учнів, батьків, вчителів.Традиційно багато вітань звучало на адресу школярів.
Не минули своєю увагою учнів і очільники району. В.о. голови райдержадміністрації Тетяна Радченко взяла участь у святі навчально-виховного комплексу Гришинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Вітаючи присутніх зі святом знань, в.о. голови райдержадміністрації побажала школярам успіхів у навчанні, доброго шляху по шкільній дорозі та мирного неба! Педагогам та батькам подякувала за виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, за теплоту сердець, за передані знання та життєву мудрість.
Також учнів привітали директор школи Ірина Колесник, секретар Гришинської сільської ради Олена Авілова та гравці ТОВ «Хокейний клуб «Донбас» міста Дружківка, які за підтримкою благодійного фонду Бориса Колеснікова подарували учням шкільні рюкзаки з канцелярським приладдям та солодощі.
Попереду не проста, але цікава робота – це навчання. І кожен з учасників цього процесу має працювати на совість.

 

print