[bvi]
  • Українська
  • English

Урочиста апаратна нарада з нагоди Дня конституції України

28.06.2022 в 21:40

Голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО з нагоди Дня Конституції України провів урочисту апаратну нараду, в якій прийняли участь перший заступник голови райдержадміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ, заступник голови райдержадміністрації Володимир КОЛОСОВ, керівник апарату райдержадміністрації Світлана РОГОЗА, керівники та працівники структурних підрозділів Покровської райдержадміністрації, районної ради, районних установ, та нагородив почесними грамотами Покровської райдержадміністрації 14 службовців.
Андрій Олександрович подякував усім та зазначив: «Вже дев’ятий рік поспіль Україна боронить свої права на свободу, рівність, демократію та територіальну цілісність. Ці засади були записані у нашій Конституції ще 26 років тому і залишаються незмінними досі.
Мета Основного закону – захищати український народ та українську державність. Чотири місяці повномасштабної війни росії проти України продемонстрували всьому світу єдність, незламність, вірність та силу українського народу у його відчайдушній боротьбі.
Сьогодні кожен по-своєму боронить суверенітет країни, – військові та добровольці, правоохоронці та рятувальники, працівники місцевих адміністрацій, вчителі та медики, волонтери та громадяни.
Я щиро вдячний кожному із вас, бо ми разом продовжуємо працювати на нашу єдину мету – перемогу!».
До слів привітання долучився в.о. голови Покровської районної ради Юрій СЕРЕДА: «Нехай ця дата в календарі не стане для нас порожнім звуком і кожен з громадян з гідністю зможе сказати , що ми дійсно маємо ту країну яку заслуговуємо. Зараз іде війна нас ворог хоче залякати і залишити одні руїни в нашій державі, але йому не вдасться . України переможе, зі святом !». Юрій Іванович також вручив 2 почесні грамоти від Покровської районної ради.

print