[bvi]
  • Українська
  • English

Урочисте свято до Дня медичного працівника

14.06.2019 в 13:01

14 червня 2019 року в актовій залі Покровської райдержадміністрації за адресою вул. Торгівельна 11 відбулось урочисте свято до Дня медичного працівника.
В ході заходу медичних працівників Покровського району вітали голова Покровської районної ради Михайло Костюк, в.о. голови Покровської райдержадміністрації Олександр Зябрев, заступник голови районної ради Надія Масло, головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Покровський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Інна Оніпко, голова профспілкового комітету центру підприємства первинної медико-санітарної допомоги Рима Шепель та начальник відділу охорони здоров’ я Покровської райдержадміністрації Тетяна Качмар.
Кращих медичних працівників району за відданість справі, досягнуті успіхи в роботі та з нагоди Дня медичного працівника нагороджено Почесними грамотами Покровської районної ради (2), за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в наданні медичної допомоги населенню, активну громадську позицію та з нагоди Дня медичного працівника – грамотами департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації (5), за високі показники в роботі, за відданість справі та з нагоди Дня медичного працівника – грамотами Покровської районної державної адміністрації (2), за плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я району, зразкове виконання професійних обов’язків та з нагоди святкування Дня медичного працівника – почесними грамотами профспілкового комітету Покровського районного центру первинної медико-санітарної допомоги (9).
Також, медичних працівників музикальними номерами вітали вокальні колективи закладів культури району.
Свято пройшло в щирій святковій атмосфері та подарувало присутнім гарний настрій та яскраві враження.

 

print