[bvi]
  • Українська
  • English

Працівник Покровсько-Добропільського управління стала переможчем конкурсу «Найчарівніший податківець Донеччини»

03.07.2019 в 13:27

Нещодавно в Головному управлінні ДФС у Донецькій області пройшов конкурс краси серед жінок податкової служби «Найчарівніший податківець Донеччини».
Найчарівнішого податківця вибирали шляхом голосування за світлини, надані конкурсантками з усіх регіонів Донеччини, за допомогою яких вони показували свої захоплення, спортивні досягнення, робочі будні та визначні краєвиди свого міста.

Переможницею стала Наталія Демченко – головний державний інспектор сектору організаційного забезпечення Покровсько-Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області.

Наталія працює у лавах податкової служби з 2014 року, за родом діяльності бере активну участь в організації та проведенні комунікаційних заходів, креативна та енергійна.

Теплі слова поздоровлення з перемогою пролунали від в.о. начальника Головного управління ДФС у Донецькій області Ірини Долозіної, яка вручила переможниці цінний подарунок та побажала тепла і затишку в родині.

Колектив Покровсько-Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області приєднується до привітань та бажає Наталії подальших перемог, як професійних, так і особистих, а також завжди впевнено йти до поставленої мети.

 

 

Покровсько –Добропільське управління

                                               ГУ ДФС у Донецькій області

print