[bvi]
  • Українська
  • English

У Покровській районній державній адміністрації Донецької області розпочато процес проведення оцінки корупційних ризиків

04.01.2022 в 8:00

Наразі готується проєкт розпорядження голови райдержадміністрації про створення комісії з оцінки корупційних ризиків (далі – Комісія) у діяльності Покровської райдержадміністрації, яка буде проводити оцінку корупційних ризиків.

Формування Комісії та її робота здійснюється на підставі Закону України «Про запобігання корупції», Методології оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади, затвердженої рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02.12.2016 № 126, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 28.12.2016 за № 1718/29848.

Для забезпечення прозорості і відкритості, а також з метою залучення представників громадськості та експертів, які володіють як теоретичними, так і практичними знаннями про особливості роботи органу, та мають досвід роботи у сфері його діяльності, пропонуємо вказаним вище особам долучитись до процесу оцінки корупційних ризиків та прийняти участь в роботі Комісії.

Пропозиції щодо кандидатур на включення до складу Комісії або перелік питань, які потребують розгляду Комісією в ході оцінки корупційних ризиків, просимо надати до 14.12.2022 на поштову адресу: 85300, м. Покровськ, пл. Шибанкова, 11, Покровська районна державна адміністрація Донецької області, відділ з питань запобігання та виявлення корупції юридичного управління райдержадміністрації, або на адресу електронної пошти: 00517@dn.gov.ua

Персональний склад Комісії буде оприлюднений на офіційному вебсайті Покровської райдержадміністрації.

 

print