[bvi]
  • Українська
  • English

«Тренінг лідерства» для спеціалістів

26.02.2019 в 15:03

Соціальна робота є універсальним видом діяльності. Вона вимагає від фахівця знань в різних областях, умінь застосовувати їх на практиці, а також  неординарних особистісних якостей.

З метою прагнення професійного зростання спеціалістів, профілактики і подолання професійної деформації фахівців, розвитку лідерських якостей та створення згуртованої, стресостійкої команди  15 лютого в актовому залі Покровської районної державної адміністрації пройшов «Тренінг лідерства» для спеціалістів ПРЦСССДМ та представників «відділу пробації». Провела тренінг практичний психолог Центру – Редькіна Катерина Леонідівна.

Вдосконалювали комунікативні навички та взаєморозуміння партнерів на невербальному рівні, формували паралингвистичні і оптокинетичні навички спілкування. Опинились в стресовій ситуації виконуючи ігрову вправу «Катастрофа в пустелі» де  розвивали здатність до спільного прийняття рішень у невизначених життєвих ситуаціях на підставі колективної рефлексії та інтуїції. Відпрацьовували навички поведінки в дискусії, вміння вести диспут, бути переконливими; вчилися усвідомлювати стратегічні цілі і саме їм підпорядковувати тактичні кроки.

print