[bvi]
  • Українська
  • English

Щодо безкоштовних консультацій малим і середнім підприємствам

18.11.2021 в 11:43
Міністерство цифрових трансформацій України спільно з Державною установою «Офіс з розробки підприємництва та експорту» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» надають малим і середнім підприємствам (МСП) додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на нові ринки, пропонуючи їм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркетплейсі OnFrontiers.
Платформа OnFrontiers дозволяє швидко зв’язатися з експертами з різних куточків світу, різних індустрій та бізнес-ніш завдяки вебконсультаціям. Клієнтами платформи OnFrontiers є провідні компанії зі списку Fortune 500, а також визнані світові бренди: Bose, Deloitte, OPIC, Rockefeller Foundation, DHL, The World Bank та інші. Українські підприємства зможуть безкоштовно залучати міжнародних консультантів до вирішення бізнес-проблем з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації та багатьох інших тем, а також стратегічних чи вузьких нішевих завдань свого бізнесу.
Наразі триває друга хвиля набору компаній з метою залучення українських підприємств до участі у безкоштовних онлайн-консультацій від провідних міжнародних бізнес-експертів, які надаються виключно англійською мовою.
В рамках другої хвилі набору консультації зможуть отримати лише 10 компаній. Дедлайн подачі заявок: 24 листопада 2021 року.
Для участі у консультаціях OnFrontiers компанія має відповідати наступним критеріям:
в ініціативі можуть взяти участь українські підприємства будь-якої форми власності (ФОП та юридичні особи) з будь-якого регіону України, які офіційно зареєстровані та є суб’єктами мікро-, малого і середнього підприємництва відповідно до Господарського кодексу України, проводять свою діяльність на території України, а також вести діяльність в інших країнах;щонайменше 51% акцій компаній належить громадянам України (відповідно до Статуту);підприємство не розміщене та не веде свою діяльність на тимчасово окупованих територіях України та АРК Крим;підприємство не веде діяльність у Російській Федерації та не входить до санаційних списків;підприємство не працює у сфері виробництва, торгівлі зброєю, тютюном та алкогольними виробами;підприємство не перебуває у процесі припинення або банкрутства;підприємство має власний вебсайт, або сторінки у соціальних мережах;підприємство не займається професійним консультуванням інших підприємств та не надає такі послуги на регулярній основі.
Детальна інформація про платформу, а також умови участі та реєстрація доступна на порталі Дія.Бізнес за посиланням – https://bit.ly/3xO9gMg
print