[bvi]
  • Українська
  • English

Шановні жителі Покровського району!

17.04.2019 в 10:12

Усвідомлюючи відповідальність за шлях майбутнього розвитку української держави та розуміючи загрози, які постають на цьому шляху, закликаємо вас взяти активну участь у другому турі виборів Президента України, прийти  21  квітня 2019 року на виборчі дільниці, керуючись не емоціями, а піклуючись  про долю держави,  обрати не просто Президента України обрати своє майбутнє, майбутнє у вільній і успішній європейській країні, бо вона у нас одна і вона найкраща держава в світі!

Питання нині постало, як на переломному часі історії: або ми згуртуємося і переможемо, або знову опинимося в полоні чужих амбіцій – це  справжній іспит для українців  на єдність,  зрілість і мудрість. Під час голосування у другому турі ми маємо чітко усвідомлювати: наш вибір – квиток в один кінець. Це – не просто демонстрація свого ставлення до чинної влади, не бунт, не лотерея!.. Саме у наших руках важіль, який визначить долю цілої країни!

Український Президент повинен бути сильним, компетентним і професійним, який  забезпечить  функціонування  єдиної, незалежної, цілісної України, котра рухається в НАТО, до Європи і подалі від Росії. Головна функція Президента, як Верховного Головнокомандувача – це безпека і оборона держави, а головнокомандувачів під час битви не міняють. Це істина, яку треба визнати і з якою треба нам усім йти на вибори.

Ми звертаємось до Ваших сердець, до Вашого розуму, до Вашої пам’яті та надій на краще майбутнє – вибори  відбуваються під час війни, яка ведеться на багатьох фронтах, включаючи виборчо-політичний, ведеться безжально, усіма видами агресивних брудних технологій. Ставка в цій війні найвища – агресор хоче зламати волю України до опору, посіяти розбрат, підірвати віру в нашу державність та її лідерів, зрештою, знищити Українську державу, націю, мову  і культуру.

Тож, враховуючи непрості умови, в яких перебуває країна та ситуацію, яка склалася перед другим туром президентських виборів, закликаємо українців мобілізувати зусилля для протидії спробам реваншу промосковських сил та виважено підійти до свого вибору.

 

Шишко Анатолій Васильович

print