[bvi]
  • Українська
  • English

Шановні жителі Покровського району! Прийміть найкращі вітання з нагоди Нового 2023 року та Різдва Христового!

07.01.2023 в 8:00

Ще один рік став історією. Він був непростим і вимагав напруженої та плідної роботи. Але він став і роком, коли вся нація об’єдналася і стала єдиним фронтом на захист нашої Батьківщини та нашого майбутнього.
Цьогорічні Новорічні та Різдвяні свята для нас особливі, хтось зустріне їх на фронті, захищаючи Батьківщину, хтось на чужині, оберігаючи малечу, а хтось у рідному місті чи селі, тримаючи тил. З особливою пошаною ДЯКУЄМО нашим захисникам та волонтерам, надійним працівникам тилу за незламність духу, розуміння і вчасне реагування на виклики часу. З Божою допомогою, гуртуючись і підтримуючи одне одного, українці перемагають ворога і темряву. Наші захисники і захисниці боронять вогонь життя і любові своїх домівок та сімей. Бо світло й радість нам дарують не святкові вогні, а тепло наших сердець, єднання та вдячність, які простягаються від наших домівок до фронтових окопів. Завдяки Вам Україна є і буде!
Зустрічаючи Новий рік та Різдво Христове, побажаємо один одному Любові, Віри та здійснення найзаповітнішої мрії – нашої Перемоги! Нехай всі наші захисники повернуться до своїх сімей живими, нехай кожна дитина пізнає щасливе дитинство, а Різдвяна зоря продовжує запалювати у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії на здолання будь-яких труднощів, що нині випали на нашу українську долю.
З Новим роком! З Різдвом Христовим! Слава Україні!

Покровська райдержадміністрація,
района військова адміністрація,
Покровська районна рада

print