[bvi]
  • Українська
  • English

Сервіс якісного укомплектування вакансій

03.02.2020 в 9:39

Сервіс якісного укомплектування вакансій
30 січня у Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбувся міні-ярмарок вакансій, участь в якому взяли 27 шукачів роботи, що мають шахтарські професії.
Рекрутери центру зайнятості усвідомлюють, що міні-ярмарок – саме той інструмент, який допоможе роботодавцю швидко та влучно отримати потрібного кандидата, і тому організували захід на замовлення одного з лідерів шахтобудівництва України – ТОВ «ШПУ «ГІРНИК».
Головний інженер підприємства Валерій Сизон детально розповів про характер та об’єми виконуваних робіт, зазначив перелік затребуваних професій. Також спільно з учасниками міні- ярмарку у режимі діалогу обговорювалися питання, пов’язані з розміром та своєчасністю виплати аробітної плати, додержанням на підприємстві законодавства щодо соціальних гарантій, проблем забезпечення спецодягом та транспортною доставкою до місця роботи.
Усіх охочих працевлаштуватися Валерій Сизон запросив до офісу компанії на особисту співбесіду та залишив візитки з контактними даними для отримання довідкової інформації.

print