[bvi]
  • Українська
  • English

Семінар-нарада для адміністраторів центру надання адміністративних послуг

14.05.2021 в 8:15

13 травня о 10 годині у приміщенні Центру надання адміністративних послуг при Покровській райдержадміністрації фахівцями відділу з питань організації діяльності центрів надання адміністративних послуг райдержадміністрації проведено семінар-нараду для адміністраторів новоутвореного Центру надання адміністративних послуг Удачненської селищної ради Покровського району.

Метою даного заходу стало надбання адміністраторами практичних навичок з питань обслуговування громадян у сфері надання адміністративних послуг та налагодження співпраці з суб’єктами надання адміністративних послуг.

У ході заходу на конкретних прикладах фахівцями відділу з питань організації діяльності центрів надання адміністративних послуг райдержадміністрації було продемонстровано порядок надання адміністративних послуг, надано відповіді на поставлені запитання. Захід був корисним та змістовним.

Наприкінці заходу начальником відділу Тетяною Качмар було презентовано  навчальну програму, розроблену Міністерством цифрової трансформації України для працівників ЦНАП,та рекомендовано адміністраторам пройти відповідне навчання згідно до адаптаційного плану,  який допоможе спеціалістам на початковому етапі їх роботи.

print