[bvi]
  • Українська
  • English

Пункти незламності в Покровській територіальній громаді

03.12.2022 в 10:31

02 грудня 2022 року голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної віцськової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ відвідав пункти незламності в Покровській міській територіальній громаді та впевнився в їх цілодобовій роботі.
У разі тривалого відключення світла чи надзвичайної ситуації мешканці, які не евакуювалися до більш безпечних регіонів країни, зможуть саме в Пунктах Незламності зігрітися, зарядити мобільні телефони, отримати питну воду, чай, в них є доступ до мережі Інтернет й інформації про події, що відбуваються у країні та світі. Всі вони обладнані генераторами, плитами “буржуйками” , або булерьянами, є запас дров у разі необхідності приготування їжі, набір продуктів харчування, а також обладнані місця для відпочинку з теплими ковдрами, матрацами, ліжками.
Інформацію щодо функціонування цих осередків безпеки їх адреси та місце розташування ви можете дізнатися в органах місцевого самоврядування та в місцевих військових адміністраціях.
План росії – будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла. У разі тривалого аварійного відключення електроенергії, Пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.
Тримаємося разом!
Разом ми все подолаємо. Перемога за нами 🇺🇦

 

   

print