[bvi]
  • Українська
  • English

Привітання з нагоди Дня українського козацтва та Дня Захисників і Захисниць України.

14.10.2022 в 17:06

14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці щорічно відзначається День українського козацтва та День Захисників і Захисниць України. Це свято мужності, хоробрості, сили і відваги.
Очільник Покровського району, керівник районної військової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ, разом з першим заступником, начальником районного оперативного штабу з координації дій зі спорудження фортифікаційних, інших інженерних споруд для здійснення відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації на території Покровського району Володимиром КОЛОСОВИМ та керівником апарату райдержадміністрації Світланою РОГОЗОЮ та керівництвом районної ради привітали та вручили почесні грамоти, подяки та квіти і подарунки кращим представникам силових структур, нашим захисникам, які щодня виконують свій службовий обов’язок. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.
Вітаючи наших захисників та наших захисниць, ми підкреслюємо нашу вдячність тим, чия хоробрість та мужність зберігає незалежність і нашу свободу.
Сьогодні наша країна й наш народ, складають іспит на витримку, міцність, мужність, зрілість. У повномасштабній війні, розв’язаній РФ, українці зі зброєю в руках боронять незалежність не лише власної держави, а й країн Європи.
Тому сьогоднішня війна – не лише за майбутнє, а й за наше минуле – за правдиву історію та пам’ять про борців за незалежність і жертв злочинів. Своїм героїзмом ми викликаємо повагу і змінюємо світ. Боремося за свободу та незалежність, за утвердження національної гідності.
На захист рідної країни встали сотні тисяч її громадян, виконуючи службовий обов»язок в рядах Збройних сил України, в рядах територіальної оборони, в добровольчих загонах волонтерів та працівників тилу.
Памятаємо страшну ціну свободи, яку заплатив наш народ.
Віримо в ЗСУ!

Разом працюємо та несемо службу заради нашої перемоги!

 

print