[bvi]
  • Українська
  • English

Привітали с Днем працівників освіти!

04.10.2019 в 13:00

03 жовтня 2019 року в Новоекономічному центрі культури та дозвілля з нагоди Дня працівників освіти відбулось свято для педагогічних працівників Покровського району.

У цей день зі сцени освітян району вітали голова Покровської районної ради Михайло Костюк, в.о. голови Покровської райдержадміністрації Тетяна Радченко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Лозінська, голова районної профспілки працівників освіти Оксана Клімова. З їх рук за вагомий внесок в розвиток освіти району, професіоналізм, творчу працю та з нагоди професійного свята кращі педпрацівники отримали Почесні грамоти Покровської районної ради (6) та грошову винагороду , Почесні грамоти районної державної адміністрації (5), Подяки Міністерства освіти і науки України (1), Подяки департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації (3), Грамоти відділу освіти Покровської райдержадміністрації (8) та Грамоти районної профспілкової організації працівників освіти (5). Також привітали ветеранів педагогічної справи та молодих фахівців.

В ході свята Подякою міжнародного благодійного фонду «Сильні духом» за примноження шляхетних традицій  доброчинності та милосердя, активну допомогу у проведенні благодійної акції «Назустріч Мрії VII», вагомий внесок у благородну справу, прояв громадянського сумління, найкращих людських чеснот, чистих помислів і благочестя було нагороджено в.о. голови райдержадміністрації – Тетяну Радченко.

 

 

print