[bvi]
  • Українська
  • English

Проєкт USAID розпочинає прийом грантових заявок від організацій, які працюють у сфері соціального підприємництва

24.06.2021 в 11:43

Проєкт USAID “Економічна підтримка Східної України”

 

Конкурс грантів для соціальних підприємств Донецької, Луганської областей та Приазов’я.

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» (Проєкт USAID) розпочинає Конкурс заявок на отримання грантів (Конкурс) для підвищення залученості підприємств і організацій громадянського суспільства (ОГС), які працюють у сфері соціального підприємництва.

Усі заявники повинні бути юридично зареєстровані в Донецькій чи Луганській областях, а також у певних громадах Приазов’я, а саме: у містах Бердянськ і Мелітополь Запорізької області, місті Генічеськ Херсонської області та мати приміщення й активи, розташовані у вищезазначених областях.

Заявки можуть подавати громадські організації, включаючи бізнес-асоціації, які планують розпочати діяльність у сфері соціального підприємництва, а також приватні підприємці, малого та середнього бізнесу, які вже мають досвід ведення соціального бізнесу.

Очікувана тривалість підтримки або період виконання проєкту — до 12 місяців. Більш тривалі терміни можуть розглядатися в кожному конкретному випадку. Загальний обсяг фінансування, доступний у рамках Конкурсу, становить приблизно 200 000 доларів США у гривневому еквіваленті.

Заявки необхідно надіслати на електронну адресу grants_era@dai.com не пізніше 30 липня 2021 року, 23:59.

Детальніше про умови: https://www.prostir.ua/?p=309646

print