[bvi]
  • Українська
  • English

Профілактичні рейди

29.01.2019 в 15:52

29 січня 2019 року на територіях Удачненської селищної та Сергіївської сільської рад службою у справах дітей Покровської райдержадміністрації спільно з інспектором ювенальної превенції Покровського відділу поліції були проведені профілактичні рейди з метою обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, проведення профілактичної роботи з дітьми з метою запобігання негативним проявам.

Під час рейдів були відвідані 6 сімей, в яких виховується 9 дітей,  батьки яких не виконують належним чином батьківські обов’язки, та не створили належні умови для повноцінного розвитку та виховання дітей.

В Удачненської та Сергіївській загальноосвітніх школах  спеціалістами проведені індивідуальні бесіди з 6 учнями, які перебувають на внутрішкільному обліку.

Головним спеціалістом служби у справах дітей Васильчук Т.В. з батьками проведені комплексні профілактичні бесіди, складені акти обстеження житлово побутових умов проживання. Відносно однієї матері, службою  у справах дітей ініційовано питання щодо притягнення її до адміністративної відповідальності за невиконання нею батьківських обов`язків з виховання дітей, відповідно до частини 1 статті 184 КУпАП.

print