[bvi]
  • Українська
  • English

Працівники Покровської райдержадміністрації долучились до святкування Дня народження Донеччини!

03.07.2022 в 13:43

02 липня Донецький край святкував свій день народження! Активні бойові дії на території Донеччини змусили багатьох людей залишити свої домівки та оселитися в різних куточках України, а когось і за її межами. Тому зібратися в родинному колі за святковим столом в день народження Донеччини ми не маємо можливості.

Управління культури і туризму облдержадміністрації (#КультураДонеччини) за підтримки Донецької обласної державної адміністрації (#DonetskaODA) запустило челендж до дня народження Донецької області під назвою #ДОНЕЧЧИНА СМАКУЄ БОРЩ. 02.07.2022 у містах Дніпро, Хмельницький, Косів, Черкаси, Кропивницький, с. Космач та навіть у Берліні варимо наш донецький борщ! «Український борщ» – це родинна страва, яка несе українську автентичність! До того ж, елемент нематеріальної культурної спадщини «Культура приготування українського борщу» 01 липня 2022 року було внесено до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.
У місті Дніпро до приготування святкової страви долучилася представники структурних підрозділів облдержадміністраціїта волонтери «СпівДія-хабу» – Донецька область у м. Дніпро. Життя триває, незважаючи на важкі часи. З веселим настроєм і впевненістю у нашу Перемогу організатори та учасники святкового заходу приготували смачний, запашний і тільки наш український донецький борщ!
Український борщ – українська національна страва, якій немає конкурентів! Ми віримо в наші ЗСУ, ми віримо в нашу Перемогу і знаємо, що обов’язково будемо смакувати український борщ в родинному колі за родинним святковим столом у рідній Донеччині!

print