[bvi]
  • Українська
  • English

Пошук працівників стає зручнішим

27.02.2020 в 10:42

Індивідуальний підхід та вибір найефективнішого шляху вирішення кадрових питань – основні складові у співпраці рекрутерів Покровського міського центру зайнятості Донецької області з роботодавцями. Велика кількість роботодавців регіону вже відчули дієвість підбору персоналу на засадах рекрутингу, і до рекрутерів зчаста звертаються підприємства, що розташовані за межами Покровська.
Саме тому для підбору кадрів на підприємство ПАТ ДТЕК;ДОБРОПІЛЬСЬКА ЦЗФ; фахівці відділу рекрутингу запропонували найкращий спосіб організації спілкування на відстані – скайп-конференцію, яка і відбулась 26 лютого у приміщенні Покровського центру зайнятості.
Провідна фахівчиня з кадрового адміністрування Наталя Прудник проінформувала присутніх на заході про нагальну потребу підприємства у:
машиністах конвеєра,
машиністах насосних установок,
машиністах установок збагачення та брикетування,
апаратниках вуглезбагачення,
пробовідбірниках,
електрогазозварниках,
електрослюсарях (слюсарях) чергових та з ремонту устаткування.
Учасники заходу дізнались не тільки про умови праці, розмір заробітної плати, можливості професійного навчання, забезпечення спецодягом та засобами безпеки, а й про існуючий на підприємстві унікальний заохочувальний пакет «кафетерій пільг».
Найбільш актуальним питанням до роботодавця у безробітних було питання щодо транспортної доставки та режиму роботи. Залишивши контактні дані, представники кадрової служби запевнили, що чекають усіх зацікавлених в отриманні стабільної легальної роботи.

print