[bvi]
  • Українська
  • English

Попри обстріли ДТЕК Донецькі електромережі відновив електропостачання для майже 2 тисяч родин у 3 населених пунктах

16.01.2023 в 14:58

За 12 січня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли виконати ремонти у 3 населених пуктах, постраждалих через обстріли на Донеччині. Знову отримують електропостачання майже 2 тисячі родин. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонти одразу, щойно це стає можливим. Щоб підтримати жителів області у важкій ситуації постійних бойових дій та зимових холодів.

Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електропостачання 3 населених пунктів на Донеччині. 1 659 родин знову отримують електропостачання.

Ситуація в Донецькій області залишається надзвичайно складною.  За інформацією Міністерства оборони, ворог зосереджує основні зусилля на спробах захоплення Донецької області в межах адміністративних кордонів та продовжує наступати на Бахмутському напрямку.

Постійні обстріли продовжують руйнувати об’єкти енергоінфраструктури. Без світла поки що залишаються 97 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 324 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print