[bvi]
  • Українська
  • English

Податківці застерігають працедавців від використання трудових нелегалів

13.02.2020 в 16:52

Покровсько – Добропільське управління: податківці застерігають працедавців від використання трудових

нелегалів

Допуск працівника до виконання роботи без оформлення трудових відносин – неприпустимий. Тож фахівці Добропільського відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Покровсько – Добропільського управління Головного управління ДПС у Донецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо необхідності оформлення трудових відносин, роз’яснили ризики та наслідки незадекларованої праці.
Під час зустрічей з роботодавцями та працівниками інформували про норми законодавства і пропонували самостійно прийняти рішення про оформлення своїх найманих працівників згідно вимог чинного законодавства.
«Сподіваємося, що роботодавці добровільно впорядкують трудові відносини з найманими працівниками. Саме таке рішення кожного роботодавця не лише гарантує соціальні виплати їх найманим працівникам у випадку втрати працездатності, а й передбачає додаткові бюджетні надходження податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», – зазначила заступник начальника Добропільського відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Покровсько – Добропільського управління Марія Шаповалова.

print