[bvi]
  • Українська
  • English

“Пенсійний кур’єр”-газета для всіх!

23.10.2019 в 13:46

Газета «Пенсійний кур’єр» є офіційним виданням Пенсійного фонду України, яке створене для широкого кола читачів та спрямоване на висвітлення як основних напрямів діяльності органів Фонду, так і всіх сфер соціально-економічного розвитку суспільства. Концепція газети визначається інтересами і потребами цільової аудиторії.

У передплатників завжди є можливість бути в курсі останніх змін у пенсійному законодавстві й знати свої права на отримання, перерахунок, індексацію пенсії та інші пенсійні послуги, гарантовані державою.

Газета розміщує коментарі з приводу законодавчих нововведень, фахові роз’яснення актуальних пенсійних питань.

Крім того, громадян завжди хвилюють питання соціального забезпечення, тому в тематиці видання превалюють статті, які висвітлюють важливі події соціального та суспільного життя. Видавці потурбувалися, щоб кожен номер містив цікаву та корисну інформацію, підібрану саме для цільової аудиторії видання: історичні факти, життєві історії, розповіді про видатних особистостей, кулінарні рецепти, поради для садівників та городників тощо.

Тому з метою збільшення рівня обізнаності жителів з питань пенсійного забезпечення, запрошуємо всіх бажаючих передплатити газету «Пенсійний кур’єр».

Передплатний індекс:

  • українською мовою – 06840;
  • російською мовою – 06842.
print