[bvi]
  • Українська
  • English

ОТРИМАЙ ДОВІДКИ ОК-5, ОК-7, НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ!

28.05.2021 в 10:36

✔️ Користуйся сучасним сервісом надання електронних документів з підтвердженим QR-кодом під час онлайн-відвідування органів Пенсійного фонду України.

❗️Перелік електронних документів з QR- кодом:

  • довідка про доходи пенсіонера для призначення субсидій (містить дані про розмір пенсії без урахування окремих видів виплат);
  • довідка про доходи пенсіонера (загальний розмір призначеної пенсії);
  • індивідуальні відомості про застраховану особу (форма ОК-5 та ОК-7) (містять інформацію про страховий стаж, заробітну плату та сплату страхових внесків страхувальниками);
  • витяг з Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (містить дані про статус застрахованої особи/ отримувача страхової виплати; дані про набутий страховий стаж; відомості про страхувальників, про періоди трудових відносин; відомості щодо нарахованої заробітної плати, що враховується для розрахунку страхових виплат та страхового стажу; відомості про особливі умови праці, про суми добровільних внесків; дані пенсійної справи; відомості про інші види загальнообов’язкового державного соціального страхування).

✔️Зазначені електронні документи дійсні для оформлення субсидій, документів у центрах надання адміністративних послуг, посольствах та консульських установах, пред’явлення в банківських установах, органах фіскальної служби, виконавчої служби, територіальних органах міграційної служби, тощо.

❗️Для формування довідок авторизуйся на portal.pfu.gov.ua з використанням кваліфікованого електронного підпису(КЕП), обери «Запит на отримання електронних документів», заповни та відправ «Новий запит на отримання інформації». Стан розгляду звернення можна переглянути у пункті «Статус звернення» розділу «Мої звернення».

✔️Перевірити достовірність видачі електронних документів з QR- кодом можна у розділі «Верифікація виданих документів».

✅Електронний документ з QR-кодом, підписаний електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України, згідно чинного законодавства, є аналогом паперового документу, підписаного відповідною особою в органі Фонду.

❗️Для реєстрації/входу до вебпорталу Пенсійного фонду України у нагоді стане наступний алгоритм

https://www.facebook.com/1808892996006140/videos/2676293969319367

Заощаджуй час та користуйся зручними сервісами! Наближаємо послуги до громадян!

print