[bvi]
  • Українська
  • English

Нові призначення в Покровській райдержадміністрації.

11.01.2022 в 14:02

Сьогодні, 11 січня 2022 року в залі засідань Покровської райдержадміністрації виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Володимир КОЛОСОВ представив першого заступника голови Покровської районної державної адміністрації Володимира ЗАМОТАЄВА, який призначений на цю посаду 11.01.2022 розпорядженням голови райдержадміністрації.

Представлення відбулося за участю начальників структурних підрозділів та працівників апарату райдержадміністрації.

Володимир Валентинович ЗАМОТАЄВ, 1981 року народження, має вищу юридичну освіту. Понад 17 років працював в органах прокуратури, має досвід роботи на керівних посадах.
Зі словами привітання до Володимира ЗАМОТАЄВА звернувся Володимир КОЛОСОВ, який відзначив, що досвід роботи на керівних посадах Володимира Валентиновича та його бажання працювати сприятимуть виконанню ним своїх обов”язків та стануть запорукою досягнення високих результатів на цій посаді. Керівник апарату райдержадміністрації Світлана РОГОЗА долучилась до привітань, побажала успіхів у діяльності та злагодженої роботи в одній дружній команді.
В свою чергу, звертаючись до присутніх, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ висловив сподівання на плідну співпрацю на благо розвитку Покровського району.

print