[bvi]
  • Українська
  • English

Нарада з керівниками районів, громад та структурних підрозділів ОВА.

16.09.2022 в 17:40
Сьогодні 16.09.22, під головуванням начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка відбулась нарада з керівниками районів, громад та структурних підрозділів ОВА. Участь взяв у цьому онлайн-засіданні голова райдержадміністрації, начальник Покровської районної військової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ разом з першим заступником Володимиром КОЛОСОВИМ та керівниками структурних підрозділів.
В ході наради було акцентовано на необхідність дотримання правил переміщення спеціальної техніки, а також заборони на ввіз та реалізацію алкоголю.
Окремо зупинилися на питаннях проведення стабілізаційних заходів у звільнених населених пунктах, а також проблем, пов’язаних із підготовкою та проходженням опалювального сезону.
Вкотре наголошено на необхідності активізації процесу евакуації населення, оскільки безпекова складова залишається вкрай напруженою. Ворог обирає місця скупчення людей, великі будівлі й застосовує по ним реактивну артилерію та ракети. Руйнування,нанесені росіянами інфраструктурі нашої області, величезні. Та найстрашніше те, що щодня російські окупанти вбивають та калічать цивільних.
print