[bvi]
  • Українська
  • English

Ми -проти насилля

28.11.2019 в 16:44

«Ми – проти насилля»

Спеціалісти Покровського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді активно приєдналися до акції «16 днів проти насилля», яка проходить в Україні.

27 листопада в Новоекономічній ЗОШ з учнями 7 класів проведено заняття-тренінг «Ми проти насилля».

Метою проведення заходу було поглиблення та закріплення знань дітей про права людини, про насильство та його види, формування навичок правомірної поведінки, виховання толерантності у ставленні до людей.

Епіграфом послужив мудрий вислів «Добро чиниш-себе прославляєш, зло чиниш-себе принижуєш!». В заході було багато тренінгових вправ та практичних завдань. С успіхом вирішувались життєві проблемні ситуації в практикумі «Аналіз ситуацій».

Учасники заходу отримали поради, як уникнути та захистити себе від насилля. Найбільш емоційний відгук викликала вправа «Чарівне сонечко». Діти залюбки прийняли активну участь у її створенні власноруч. В ній були добрі, найщиріші побажання учасникам заходу і всім людям.

Хочеться сподіватися, що ці знання допоможуть дітям сформувати в собі позитивне, доброзичливе ставлення до світу та людей, які нас оточують.

print