[bvi]
  • Українська
  • English

Моє село-для мене ти єдине!

08.10.2019 в 12:48

5 жовтня 2019 року відбулося святкування ДНЯ СЕЛА в селі Іванівка  Покровського району. Село Іванівка – це велика родина, наші земляки: лікарі, вчителі, інженери, тваринники, хлібороби, землероби, художники , поети  які живуть поряд та за межами села, але тут пройшло їх дитинство, роки юності. Берегти славні традиції, звичаї та свята рідного села, примножувати здобутки його на радість дітям, берегти село, не цуратися його свят і буднів – святий обов’язок кожного.                                                                                                 Село – це криниця нашого  родоводу, наш дім, наше коріння і доля. Незважаючи, що  вже середина осені, але 5 жовтня, день видався хоча і прохолодний, але  сонячний, без опадів. Погода немовби йшла на зустріч Іванівцям. До сільського клубу, де відбувалося святкування, на 13 – ту годину дня почали сходитися односельці та гості. Офіційну частину свята почала виконувача обов’язки голови Іванівської сільської ради Дика Олена Володимирівна. В своїй промові  вона відмітила про велику значимість святкування Дня села,  відзначила, що таке свято  єднає  всіх жителів села та навколишніх сіл, яких пов’язує  минуле, сьогодення та майбутнє.  Особлива шана та подяка людям  старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід, нині допомагають  молодому поколінню відроджувати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

Під час свята   багатьох жителів  села Іванівка було нагороджено подарунками, грамотами та подяками  в різних номінаціях. На  святі звучали пісні колективів художньої  самодіяльності Гродівського  Будинку народних традицій.

Голова Гродівської селищної ради   Руденко Людмила Петрівна звернулась з привітаннями та побажаннями добра, здоров’я, родинного затишку та миру.

Слова подяки в допомозі організації свята  прозвучали на адресу: ПП «Форостян», ПрАТ«БЕТА-ИНВЕСТ» , колективам Гродівського будинку народних традицій:  вокального ансамблю «Непоседи», вокального ансамблю «Імпульс», народно-хорового колективу «Берегиня» Дякуємо всім, хто навідався до нас  в Іванівку на святкування Дня Села. Своєю присутністю  ви дали зрозуміти, що село живе і надалі треба втілювати всі задуми на благо розвитку рідної Іванівки. Хай щастить всім!

Моє рідне село – щира батьківська хата,

Де знайомий до болю кожен кущик в саду,

Де зростали зі мною дерева крислаті…

Я до них із поклоном ще раз підійду.   

print