[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

26.04.2023 в 10:46
26 квітня – День пам’яті Чорнобильської трагедії
Возможно, это изображение текст
ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ
26.04.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.
Перелік за посиланням – https://shortest.link/pgrU
Нет описания фото.
Станом на 25 квітня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області профінансовано 5354,6 млн грн, в том числі:
4920,6 млн грн – на пенсійні виплати.
Пенсії через банківські установи та відділення поштового зв’язку профінансовано за квітень в повному обсязі.
193,9 млн грн – на житлові субсидії та пільги за березень 2023 року.
Нет описания фото.
Впродовж тижня керівники відділів обслуговування громадян № 9 та № 13 Головного управління Пенсійного Фонду України в Донецькій області Дмитро Долгіх, Ольга Кириєнко та в.о. начальника сервісного центру № 3 Наталія Касьяненко провели зустрічі з представниками Курахівської, Торецької та Лиманської міських громадських організацій «Союз Чорнобиль України».
Під час зустрічей обговорили питання пенсійного забезпечення ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, зокрема щодо механізму обчислення пенсій, нарахування пенсій по інвалідності та по втраті годувальника, надання пільг тощо.
Також присутнім нагадали про можливість отримання послуг в зручному форматі – дистанційно, за допомогою онлайн-сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України portal.pfu.gov.ua.
Способи авторизації на вебпорталі  https://cutt.ly/p9bLAWG
До уваги субсидіантів: зміни (виникнення обставин), про які необхідно повідомити органи Пенсійного фонду протягом 30 днів
24 квітня 2023 року фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області провели виїзний прийом в селі Шандриголове Лиманської громади.
Місцевим жителям була надана практична допомога у вирішенні питань пенсійного забезпечення, житлових субсидій та пільг.
Мешканці Лиманської громади були також ознайомлені із способами отримання послуг та поінформовані про можливість консультуватися із спеціалістами Головного управління за окремими номерами телефонів:
+38 091 910 13 50,  +38 095 348 10 05
Графік виїзних прийомів жителів Лиманcької ОТГ та м. Святогірська дивіться за посиланням  https://cutt.ly/h7uSOeN
Слідкуйте за нашими новинами, отримуйте корисну інформацію – підписуйтесь на фейсбук-сторінку  https://www.facebook.com/dn.pfy та телеграм-канал  https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.
Возможно, это изображение 6 человек
print