[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

21.04.2023 в 10:13
Відеоінструкція як авторизуватися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua за допомогою банківської картки (ID.Gov.UA).
З іншими способами авторизації на порталі можна ознайомитися за посиланням – https://bit.ly/3JNZzGH
19 квітня 2023 року головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Левчук провела зустріч з працівниками Державного підприємства «Селидіввугілля».
Під час зустрічі були обговорені питання дотримання вимог законодавства з охорони праці, зокрема, щодо попередження нещасних випадків під час виконання трудових обов’язків в умовах ведення бойових дій та вжиття профілактичних заходів із запобігання професійним захворюванням на підприємствах вугільної галузі м. Селидове.
Більше новин та актуальної інформації – на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та в телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.
ЯК ДІЗНАТИСЯ ПРО ФОРМУВАННЯ Е-ЛІКАРНЯНОГО ЧЕРЕЗ ВЕБПОРТАЛ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ
Е-лікарняний формується в Електронному реєстрі листків непрацездатності Пенсійного фонду України на підставі інформації медичного висновку в разі ідентифікації пацієнта як застрахованої особи в реєстрі застрахованих осіб.
Після створення медичного висновку та його відправлення до реєстру листків непрацездатності на контактний номер телефона застрахованої особи надійдуть два СМС-повідомлення:
від E-Health – щодо створення е-медвисновку із зазначенням його номера;
від Пенсійного фонду – щодо формування е-лікарняного, його номера і періоду дії.
Різницю між медичним висновком про тимчасову непрацездатність та е-лікарняним дивіться за посиланням http://surl.li/geaxa
Більш детально про електронний лікарняний – у відео  https://cutt.ly/17E94Uj
СМС-повідомлення про підтвердження відкриття е-лікарняного може не надійти у випадках, якщо:
особа не авторизувалася в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України та не підключила сервіс дистанційного інформування від Пенсійного фонду України;
в особистому кабінеті неактуальний номер телефона;
особа офіційно не працевлаштована та в реєстрі відсутні дані про сплату єдиного соціального внеску (ЄСВ);
особа не є застрахованою і її дані відсутні в реєстрі застрахованих осіб;
роботодавець не подав дані про працівника для внесення в реєстр застрахованих осіб.
Як підключити дистанційне інформування Пенсійного фонду України, дивіться за посиланням  https://cutt.ly/q7E3A6q
Як авторизуватися на вебпорталі Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП)  http://surl.li/emiun
Як увійти на вебпортал Пенсійного фонду України за допомогою сервісу Bank ID GOV UA  http://surl.li/geaxv
Отримуйте інформацію про е-лікарняний – реєструйтеся на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua.
20 квітня 2023 року головний спеціаліст відділу організаційно-інформаційної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Ірина Арап провела онлайн-зустрічі з тимчасово непрацюючими громадянами, які перебувають на обліку в Краматорському та Селидівському міських центрах зайнятості.
Учасників заходу поінформовано про дистанційні сервіси вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, за допомогою яких можна перевіряти інформацію про стаж, заробітну плату та персональні дані, які відображені в Реєстрі застрахованих осіб.
Також фахівець Головного управління повідомила про механізм подання відомостей про трудову діяльність, технічні вимоги, яких необхідно дотримуватись під час сканування трудових книжок, та необхідності проведення аудиту паперової трудової книжки.
Як завантажити скановані копії трудової книжки для оцифрування дізнавайтеся за посиланнями
20 квітня 2023 відбулася «пряма телефонна лінія» начальника управління з ретроконверсії Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Ірини Бєди.
Громадяни отримали роз’яснення та рекомендації стосовно вирішення питань пенсійного забезпечення, страхових виплат, субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги та практичні поради щодо користування онлайн-сервісами Пенсійного фонду.
Отримуйте послуги дистанційно – реєструйтесь на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua
Возможно, это изображение 5 человек
20 квітня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсійних виплат квітня та страхових виплат.
На пенсійні виплати спрямовано 4143,0 млн грн.
Пенсії через банківські установи профінансовано по 21 квітня, через відділення поштового зв’язку профінансовано в повному обсязі.
Пенсії військовослужбовців профінансовано в повному обсязі.
Субсидії та пільги за березень 2023 року профінансовано в повному обсязі.
На страхові виплати спрямовано 236,2 млн грн (в тому числі 15,4 млн грн на оплату лікарняних).
Нет описания фото.
ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ
21.04.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.
Перелік за посиланням – https://bit.ly/3mNyRF5
Нет описания фото.
25 квітня 2023 року з 10.00 до 11.00 відбудеться “Пряма телефонна лінія” начальника Головного управління Наталії Сергіївни РАД.
Дивіться графік «прямої телефонної лінії» керівництва та керівників структурних підрозділів Головного управління за посиланням https://bit.ly/41msxUz
Возможно, это изображение 1 человек
print