[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

18.04.2023 в 16:46
17 квітня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсійних виплат квітня та страхових виплат.
На пенсійні виплати спрямовано 3262,1 млн грн.
Пенсії через банківські установи профінансовано по 17 квітня, через відділення поштового зв’язку профінансовано по 22 квітня.
На пенсійні виплати військовослужбовців спрямовано 168,3 млн грн.
Субсидії та пільги за березень 2023 року профінансовано в повному обсязі.
На страхові виплати спрямовано 231,7 млн грн (в тому числі 11,7 млн грн на оплату лікарняних).
ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ
18.04.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.
Перелік за посиланням – https://bit.ly/41dgJmN
День пам’яток історії та культури
19 квітня 2023 року о 10.00 відбудеться брифінг начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталії Рад.
20 квітня 2023 року з 10.00 до 11.00 відбудеться “Пряма телефонна лінія” начальника управління з ретроконверсії Головного управління
Ірини Михайлівни БЄДИ.
Дивіться графік «прямої телефонної лінії» керівництва та керівників структурних підрозділів Головного управління за посиланням https://is.gd/b1pwC9.
В допомогу юридичним та фізичним особам – підприємцям – “Е-кабінет страхувальника” на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України portal.pfu.gov.ua – зручний сервіс, який функціонує 24/7 без перерв та вихідних.
Способи авторизації на вебпорталі Пенсійного фонду – за посиланням: https://bit.ly/3JNZzGH
В е-кабінеті страхувальника роботодавець може:
перевірити стан сплати ЄСВ, отримати інформацію про подання звітності по сплаті ЄСВ та стан її обробки;
переглянути інформацію про страховий стаж працівників;
отримати довідки з QR-кодом щодо страхового стажу чи заробітної плати працівника форми ОК-7;
направити відомості про трудову діяльність працівника для оцифрування;
переглянути електронні лікарняні застрахованих осіб в електронному реєстрі листків непрацездатності;
отримати розрахунок суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника.
Відео про роботу сервісу – https://cutt.ly/88dsUgm
Як сформувати та подати заяву-розрахунок для виплат по лікарняних до Пенсійного фонду через електронний кабінет страхувальника на порталі е-послуг Фонду – дивіться інструкцію https://bit.ly/3RKaMtC
Чому може бути відхилено заяву-розрахунок – отримайте пояснення за посиланням: https://cutt.ly/y8dArKe
Увага! Роботодавцям надано можливість формувати онлайн заяву-розрахунок на підставі даних паперового листка непрацездатності: https://cutt.ly/d4YJGSA
Відповіді на найпоширеніші запитання щодо страхових виплат: https://cutt.ly/U8dBfUf
Заощаджуйте свій час та отримуйте максимум необхідної інформації на наших ресурсах: фейсбук-сторінка Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області – https://www.facebook.com/dn.pfy, телеграм-канал – https://t.me/PensFond_dn

З початку року фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області надали 24 209 консультаційних послуг громадянам, які звернулись на телефони “гарячої лінії” Головного управління.
Спеціалісти допомогли отримати відповіді на важливі питання щодо порядку оформлення пенсій, умов призначення та перерахунку виплат, отримання довідок про стаж та заробітну плату, отримання послуг через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України portal.pfu.gov.ua та мобільний застосунок “Пенсійний фонд”.
Всю необхідну інформацію з питань пенсійного забезпечення, призначення житлових субсидій та пільг, страхових виплат можна отримати на наших ресурсах – фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.
Нагадуємо, що послуги можливо отримувати в зручному форматі – дистанційно за допомогою онлайн-сервісів ПФУ.
Для цього необхідно зареєструватися в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua
Способи авторизації – за посиланням: https://cutt.ly/p9bLAWG
Телефони “гарячої лінії” Головного управління та графік роботи – https://cutt.ly/Y9jxrWi

18 квітня 2023 відбулася «пряма телефонна лінія» заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Ольги Зрожевської.
Громадяни отримали фахові роз’яснення з питань пенсійного забезпечення, державного соціального страхування, житлових субсидій та пільг, а також були проінформовані щодо можливості отримувати послуги дистанційно через вебпортал Пенсійного фонду України.
Онлайн-сервіси Пенсійного фонду України – це зручно, якісно, безпечно. Реєструйтесь на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України
https://portal.pfu.gov.ua

print