[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

12.04.2023 в 9:52

На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України portal.pfu.gov.ua користувачам доступні сервіси, які допомагають заощадити час та вирішити важливі питання онлайн.

Послугами вебпорталу ПФУ можуть скористатися застраховані особи різних вікових категорій. На головній сторінці вебпорталу можна ознайомитись з усіма послугами, які Пенсійний фонд надає дистанційно.

Найбільш затребувані послуги вебпорталу:

ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ ТА ПЕРЕРАХУНОК – можливість подати заяву на призначення пенсії за віком, по втраті годувальника, по інвалідності, за вислугу років тощо, або заяву на перерахунок пенсії, якщо ви вже пенсіонер (як подати заяву на призначення пенсії онлайн – https://cutt.ly/O4C5PfU)

ЗАЯВА НА ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ ЧИ ПІЛЬГУ – сервіс подання нових типів заяв щодо призначення та виплати житловий субсидії та пільг (види заяв на житлову субсидію – https://cutt.ly/74N3GQt)

ОТРИМАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ДОВІДОК З QR-КОДОМ про стаж, заробітну плату та розмір пенсії тощо, які є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органах Фонду (як замовити довідки про страховий стаж та заробітну плату (ОК-5 та ОК-7) на вебпорталі – https://cutt.ly/44VwTjo);

ОТРИМАННЯ ДАНИХ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ЕЛЕКТРОННОЇ ОБЛІКОВОЇ КАРТКИ ЗАСТРАХОВАНОЇ ОСОБИ й інших відомості з Реєстру застрахованих осіб (інформація про дохід, сплачені страхові внески, набутий страховий стаж), виправлення персональних даних в реєстрі (як на вебпорталі переглянути набутий страховий стаж – https://cutt.ly/d4C68oz)

ПЕРЕВЕДЕННЯ ВИПЛАТ З ПОШТИ НА БАНК (як перевести пенсію з пошти на банк – https://cutt.ly/P7oLJx4)

ДОСТУП ДО ЕЛЕКТРОННОЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ (сформувати витяг з ЕТК на вебпорталі – https://cutt.ly/U4Vr6xm)

ЗАЯВА-РОЗРАХУНОК ЩОДО СПЛАТИ ЗА ЛИСТКАМИ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ (Інструкція користувача щодо формування та подання заяв-розрахунків для виплат по лікарняних до ПФУ – https://cutt.ly/y4Vt8mu)

ПЕНСІЙНИЙ КАЛЬКУЛЯТОР (як скористатися сервісом – https://cutt.ly/i4VyMCi);

Договір про добровільну сплату страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування (ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ) – користувачу надається можливість заповнити дані про особу, на користь якої він бажає сплачувати внески, переглянути (за потребою) друковану форму договору, підписати договір та автоматично перейти на інтерфейс сплати внеску.

Крім того, для підприємств – управителів, об’єднань та виконавців комунальних послуг створено електронний кабінет щодо отримання від ПФУ відомостей про визначення тарифів/внесків на житлово-комунальні послуги та завантаження розмірів тарифів/внесків на ці послуги.

Як авторизуватися в особистому кабінеті на веб-порталі – за посиланням: https://bit.ly/3JNZzGH

Доступ до електронних сервісів ПФУ можна отримати як з комп’ютера, так і з телефона, завантаживши застосунок «Пенсійний фонд»: https://cutt.ly/S4VuITK

Ваш надійний помічник – вебпортал електронних послуг ПФУ portal.pfu.gov.ua

Щоб першими дізнаватись важливу інформацію та корисні поради щодо онлайн-послуг ПФУ – підписуйтесь на фейсбук-сторінку https://www.facebook.com/dn.pfy та телеграм-канал https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

13 квітня 2023 року з 10.00 до 11.00 відбудеться “Пряма телефонна лінія” начальника управління з питань виплати пенсій ЛЯШОВОЇ Наталії Олександрівни за телефоном
0688686566

Дивіться графік «прямої телефонної лінії» керівництва та керівників структурних підрозділів Головного управління за посиланням
https://www.facebook.com/dn.pfy/photos/2156763127867052

10 квітня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсійних виплат квітня та страхових виплат.

На пенсійні виплати спрямовано 1773,6 млн грн.

Пенсії через банківські установи профінансовано по 10 квітня, через відділення поштового зв’язку профінансовано по 15 квітня.

На пенсійні виплати військовослужбовців спрямовано 168,3 млн грн.

Субсидії та пільги за березень 2023 року профінансовано в повному обсязі.

На страхові виплати спрямовано 225,9 млн грн (в тому числі 5,8 млн грн на оплату лікарняних).
#ГоловнеуправлінняПенсійногофондуУкраїнивДонецькійобласті #фінансування #пенсії #субсидіїпільги #страховівиплати #Донеччина #виплати #ВПО

10 квітня 2023 року головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Сергій Кондратенко провів зустріч з працівниками КНП “Інфекційна лікарня м. Костянтинівка”.

Під час заходу розглянуті питання профілактики виробничого травматизму, безпечної експлуатації парових стерилізаторів та кисневих балонів. Акцентовано увагу на зміни в Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві – https://goo.su/VBHMT0

Працівникам лікарні надано роз’яснення щодо процедури розслідування нещасних випадків у період дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Більше новин та актуальної інформації – на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та в телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

11 квітня 2023 року фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області провели виїзний прийом в селі Ярова Лиманської громади.

Місцеві жителі отримали практичну допомогу у вирішенні питань пенсійного забезпечення, призначення житлових субсидій та пільг, були поінформовані про способи отримання послуг та про можливість комунікації із спеціалістами Головного управління за окремими номерами телефонів:
+38 091 910 13 50,
+38 095 348 10 05

Графік виїзних прийомів жителів Лиманcької ОТГ та м. Святогірська дивіться за посиланням https://cutt.ly/h7uSOeN

Слідкуйте за нашими новинами, отримуйте корисну інформацію – підписуйтесь на фейсбук-сторінку https://www.facebook.com/dn.pfy та телеграм-канал https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

11 квітня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсійних виплат квітня та страхових виплат.

На пенсійні виплати спрямовано 1973,8 млн грн.

Пенсії через банківські установи профінансовано по 11 квітня, через відділення поштового зв’язку профінансовано по 16 квітня.

На пенсійні виплати військовослужбовців спрямовано 168,3 млн грн.

Субсидії та пільги за березень 2023 року профінансовано в повному обсязі.

На страхові виплати спрямовано 227, 4 млн грн (в тому числі 7,3 млн грн на оплату лікарняних).
#ГоловнеуправлінняПенсійногофондуУкраїнивДонецькійобласті #фінансування #пенсії #субсидіїпільги #страховівиплати #Донеччина #виплати #ВПО

ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

12.04.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.

Перелік за посиланням – http://surl.li/ghkhn

print