[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

09.04.2023 в 8:39

06 квітня 2023 року фахівці відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Ірина Аннекова та Юрій Кібірєв провели онлайн-семінар з працівниками служб охорони праці медичних закладів м. Слов’янська на тему: «Охорона та безпека праці в умовах воєнного стану».

Учасникам семінару акцентовано увагу на необхідності вжиття профілактичних заходів з безпеки праці при виконанні робіт в установах та під час пересування між об’єктами.

Також доведені зміни, внесені до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, надані методичні рекомендації з питань дотримання законодавства з охорони праці та типові інструкції для використання в роботі.

Більше новин та актуальної інформації – на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та в телеграм-каналі https://t.me/PensFond

Підписуйтеся на наш телеграм-канал https://t.me/PensFond_dn
Отримуйте сповіщення, дізнавайтеся про все першими. Запрошуйте друзів та близьких!
Зручний формат отримання інформації з пенсійних питань, житлових субсидій і пільг, страхових виплат.
Приєднуйтеся!

07 квітня 2023 головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Яна Вадовська провела онлайн-зустріч з представниками служб Торецького виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства КП «Компанія «Вода Донбасу».

Під час заходу розглянуті питання щодо дотримання вимог з охорони праці та безпечного виконання робіт на мережах водопостачання та каналізації, профілактики виробничого травматизму.

Фахівцем Фонду роз`яснено процедуру проведення розслідувань нещасних випадків на виробництві в умовах воєнного стану з урахуванням змін, внесених до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві.

Більше новин та актуальної інформації – на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та в телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

 

print