[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

23.03.2023 в 14:21

ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

23.03.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.

Перелік за посиланням – https://bit.ly/40buhiq

22 березня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсійних та страхових виплат, субсидій та пільг.

На пенсійні виплати спрямовано 4325,3 млн грн.

Пенсії через банківські установи профінансовано по 22 березня, через відділення поштового зв’язку профінансовано по 25 березня.

Пенсії військовослужбовців профінансовано в повному обсязі.

Субсидії та пільги за лютий 2023 року профінансовано в повному обсязі.

На страхові виплати спрямовано 213,7 млн грн (в тому числі 19,8 млн грн на оплату лікарняних). #ГоловнеуправлінняПенсійногофондуУкраїнивДонецькійобласті #фінансування #пенсії #субсидіїпільги #страховівиплати 

22 березня 2023 року головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного Фонду України в Донецькій області Наталія Іванова провела онлайн-зустріч з працівниками КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

У ході зустрічі були обговорені основні питання щодо дотримання вимог з охорони праці в установі, а також розглянуті зміни, внесені до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 337.

Більше новин та актуальної інформації – на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та в телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Добровільне пенсійне страхування: що потрібно знати
СМС-ІНФОРМУВАННЯ СПОВІЩАЄ ПРО:

-зміни в пенсійній справі;
зарахування страхового стажу;
сплату роботодавцем єдиного соціального внеску;
суму призначення пенсії та дату її виплати;
результати проведеного перерахунку пенсії;
-дату поновлення/припинення пенсійної виплати.

Користуйтесь електронними сервісами Пенсійного фонду України  https://portal.pfu.gov.ua

21 березня 2023 року головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного Фонду України в Донецькій області Сергій Кондратенко провів зустріч з відповідальними особами за охорону праці у виконавчих органах Костянтинівської міської ради.

Під час зустрічі були обговорені питання щодо спільного проведення роботи з профілактики нещасних випадків на підприємствах Костянтинівської міської територіальної громади в умовах воєнного стану.

print