[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

08.03.2023 в 15:44

ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

08.03.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.

Перелік за посиланням –http://surl.li/fhlhq

07 березня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсійних та страхових виплат, субсидій та пільг.
На пенсійні виплати спрямовано 1079,1 млн грн.
Пенсії через банківські установи профінансовано по 07 березня, через відділення поштового зв’язку профінансовано по 13 березня.
Пенсії військовослужбовців профінансовано в повному обсязі.
Субсидії та пільги за лютий 2023 року профінансовано в повному обсязі на суму 79,2 млн.грн.
На страхові виплати спрямовано 196,4 млн грн (в тому числі 4,5 млн грн на оплату лікарняних).
#ГоловнеуправлінняПенсійногофондуУкраїнивДонецькійобласті #фінансування #пенсії #субсидіїпільги #страховівиплати #Донеччина #виплати #ВПО 

07 березня 2023 року фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області провели друге онлайн-заняття «Школи майбутнього пенсіонера».

Під час заходу були розглянуті питання умов призначення пенсії за віком та залежності майбутньої пенсії від тривалості стажу. Присутнім пояснили, які періоди вносяться до страхового стажу та що робити, коли страхового стажу недостатньо для виходу на пенсію.

Також слухачі отримали роз’яснення щодо можливостей вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, зокрема, щодо зарахування страхового стажу та здійснення самостійного контролю за сплатою страхових внесків, отримання даних з Реєстру застрахованих осіб.

Крім цього, учасники заходу були поінформовані про можливість участі в системі добровільного пенсійного страхування та отримали пояснення, як діяти, якщо не вистачає страхового стажу.

Детальніше про добровільне пенсійне страхування за посиланням – https://cutt.ly/m8Fg8az

Бажаєте першими дізнаватися про зміни в пенсійному забезпечені, діяльність Фонду області – підписуйтесь на наш телеграм-канал https://t.me/PensFond_dn

Замовляй довідки про страховий стаж та заробітну плату (ОК-5, ОК-7) на вебпорталі Пенсійного фонду України

 

print